Jun 18, 2008

Kõige nõrgem mees väravasse!

Uues töökohas seistakse hea selle eest, et töötajad sporti teeksid - kord nädalas käiakse jooksmas ning teine kord mängitakse jalgpalli; seda kõike muide tööaja arvelt!

Tekkis kaks uut äriideed kuidas jalgpalli teemal raha teenida. Kellele ei oleks tuttav olukord palliplatsil kus mängijad utsitavad ühte enda seast väravas olema, lõpuks annab too alla ning longib noruspäi väravasse. Aeg ajalt kisab ta lootusrikkalt "Väravavahi vahetus!" kuid enamast jääb see hüüdja hääleks kõrbes. Mart Poom sai väidetavalt heaks väravavahiks tänu sellele, et oli noorena "Lõvides" kõige kleenukesem poiss.

Niisiis pakkuda välja teenus rent-a-goalkeeper (rendi väravavaht); kui keegi ei taha väravas olla, siis helistad ning sulle tuleb kohale väravavaht! Ta ei pea olema tipptasemel, põhiasi et peaks need mõned tunnid seal vastu ja taluks meeskonnakaaslaste pahandamist kui mõni pall sisse läheb. Väravavahi ebaedu on värav ja ründaja ebaedu on ebaõnnestunud rünnak.

Teine mõte tekkis vaadates Jalgpalli EM-i, võiks olla teenus kus saad saata SMSi, et kommentaator minut aega vait oleks.

No comments: