Jun 22, 2008

Lõputöö: Red Bull Flügtag!

Red Bull teeb sellise fantast ürituse nagu Flügtag ja vana kambaga on tekkinud kuri plaan sinna kohale minna. Ideevoolu tuleb kärpida veel rohkem sündsuse piiridesse, aga kiusatus lisada süütule kontseptsioonile paar riugast, läheb plaaniväliselt elluviimisele. Sellest kõigest aga mitte enne 14. septembrit 2008. www.lennupaev.redbull.ee

We are proud to present:
"Mõnusad memmed koos õhulaevaga "Tupsu" lendamas vastu kolmandale noorusele."



Üks SL Õhtulehe ajakirjanik tundis lisaks normaalsetele päevauudistele huvi ka meie tegemiste vastu:

http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=284573&q=red%20bull

Vahepeal murdsin ühe pikaaegse needuse, peale 5-t korda uurimisprojekti läbikukkumist sain sellega viimaks ometi ühele poole! Mul on arvutis "psühholoogia" failikausta all 5 alakataloogi: Uurimisprojekt, u-project vol 2, u-project vol 3, peda pingutus ja UURIMISPROJEKT. Loodan, et lõputöö jm lõpufaasi ülesannetele veidi vähem aega läheb - 4+2 on saanud 7 + ? õppekava.

Kahju et ei ole olemas ülikooli mis õpetab organiseerimist ja asjade väljasebimist. Kannaksin TLÜst ainepunktid ilma pikema jututa üle ja võtaksin oma magistri välja. Hinded kõige kõrgemad ei tuleks aga kraad oleks käes!

Sebija inimene suudab ühe hästi ette valmistatud telefonikõnega teha ära terve suure hulga spetsialistide töö. Tean inimesi kes on selles uskumatult osavad ning neid (sh mina) kes tahaksid selleks saada. "Teeme ära," või nagu ütleb meie suguvõsa kogunemisloosung: "Otsad kokku!"

No comments: