Aug 12, 2008

Pulmahooaeg

Suvi on pidude aeg: grill, õlu, lebo, ujumine, väljasõidud.

Parim pidu on siis kui järgmine päev jube halb/piinlik/ebamugav olla on; peale seda muutuvad nad ajapikku mälestusteks mida on tulevikus hea murdeeas lastelastele rääkida. Loomulikult võib siis kõvasti detaile juurde mõelda - keegi niikunii midagi kontrollida ei saa.

Abielluda jõudis mu boss - poissmeesteõhtul käis ta triibulises ujumistrikoos 14-aastaste naistega aeroobikas. Pulm tuli võimas 3-päevane talupulm. Pealtnägijate sõnul oli eriti liigutav - kõik nutsid kui noorpaar hobusevankriga tuli.

Lisaks normaalsetele inimestele pannakse paari ka kaks kuuma psühholoogiapaari! Veebidisainer Janno pani oma Freudi raamatud ühte riiulisse koos Tiinaga ning mu kursaõde Siiri leidis peale erinevaid teraapiavorme oma psühholoogilise hingesugulase - Vallika!

Legendaarse raamatumüüja ja tudengimöllumehe Kissi pulm oli üritus, mida jään meenutama pikaks ajaks. Mõned valitud said pulmas endale rollid; kui Artur oli Südametemurdja, Juss Toostimeister, Mass Valvejoodik... siis mulle pandi pähe pruudiloor ja ristiti Pruudiasendajaks - ma ei tohtinud seda enne peast ära võtta kui pruudirööv orgunnitud. Üritasime nii ja naapidi kuid pidime alla vanduma Helina (Kissi tulevane) kahe vanema venna rusikate all. Ai. Lõpuks pani mind pruudi vanaema paika: "Mis sa siin taidled, las nad olla!" Kuna pruudirööv ei õnnestunud, siis panime lõpuks hoopis peigmehe tuuri - juudotšempion Massa hoolitses selle eest. Lunastamiseks pidi Kiss end vabaks laulma: "See on armastus!"

http://www.youtube.com/watch?v=DORBqPZP6Ic (laul algab peale eelmängu; kui 1:15 minutit on käinud)

Mul on südamest kahju sellest et viibisin tema poissmeesteõhtul Hispaanias.

Poissmeesteõhtute detailidest julgetakse rääkida vaid sosinal ning peale pühaliku vaikimisvande andmist. Et Kiss on väga mitmetahuline noormees siis ei piisanud ühest õhtust - kogu trall kestis kokku 3 päeva (planeeritud oli 2). Esimene algas tünnisaunaga Emajõe peal Atlantisesse sõitmisest - kogu seltskond oli supermeeste kostüümides: Kiss oli Orgazmo, Mass Bätmän, Artur Lembitu jne. Sellest õhtust midagi rääkida ei osata, tean et Mass puges meeltesegadusehoos sinna tuttu. Mis tunne on ärgata Bätmänikostüümis mullivannis?

Kuna kuupäev 08.08.08 meeldis pulmalistele üliväga, siis olid Tartu tänavad tulevasi prügikastiväljavedajaid täis. Lõpuks koopereeruti ning kostümeeritud poissmehed pandi üheskoos twisterit mängima. Ning magustoiduks pidi prostituudikostüümis Kiss Tartust u 20 km eemal öösel hääletama. Sai muide esimese auto peale. Jump in!


Kiss harjutab sitsimist: "Palun luba pooleks tunniks koos sõpradega oma iga-aastast õlut jooma minna"

Udused pulmamängud. YEAH! Kõrs pudelisse!


Kallis Kiss, aitäh. Sinuga veedetud aeg on andnud meile kõigile väga palju. Kõik need vettehüpped kaarsilla taustal, lollid tantsud USA Sunday meetingutel, vesipiibuorgiad ja Majavammi kiusamine SW-Luha staabis. Nüüd on see läbi. Sa ei ole enam meiega kuid loodan, et tunned end õnnelikult seal kuskohas Sa praegu oled. Ning vaatad meie peale isalikult ülevalt alla kui me oma elu kuidagi elada üritame. Sõbrad.

* * *

Lõppu väike looke ja elementaarne nõuanne neile kellele tundub, et Seda Õiget ei ole enam kusagilt saada. Ühe tüdruku (SW Reelika) sünnipäevalt Türilt pühapäeva hilisõhtul linna jõudes tundsime Artuuroga, et tahaks veel midagi huvitavat teha. Aga kõik kohad on kinni ja sõbrad tuduvad.

Siis meenusid mulle enda rännakud välismaal. Ja just sellised harvad hetked kus olin sattunud üksi kusagile võõrasse linna ja pidin seal aega parajaks tegema. Ning peale uudishimu vaibumist tekkis sitaks halb tunne. Kõndisid sihitult mööda võõras linna ringi, istusid siis kuskile parki maja ja mõtlesid lolle mõtted. Ning see tunne kui keegi tuli minuga niisama rääkima. Üks parimaid tundeid mida kunagi tundnud olen - tundsin selle inimese vastu tohutut sümpaatiat ja soovisin et ta jääks pikemaks.

Inimene kes istub ja vaatab ringi samal ajal kui kõik teised mööda tormavad. Ja siis istub lähedusse keegi teine samasugune hing:

"So where are you from?"

Niisiis ostsime ühed õlled ja võtsime istet Raekoja platsis. Vaatasime arvutist järjest ühte kohta Shrek 3 filmis (kus taustaks Biitlite laul) ja vaatasime inimesi. Ja ennäe imet, varsti sotsialiseerusime kahe Sveitsi neiuga. Puhusime veidi juttu ja läksime siis oma teed. Ei olnud raske!

Sedasama klippi vaatasime:
http://www.youtube.com/watch?v=QMsc65mpkVs

No comments: