Dec 4, 2010

Väliseestlasest füsioterapeut Jaap'i seiklused Tartus Maasika klubis

Mõni aeg tagasi ühel laupäevasel õhtul astus ühe ööklubi uksest sisse salapärane hästi riietatud võõras. Ta rääkis meeldiva aktsiendiga eesti keelt, naeratas keskmisest rohkem ning baarileti äärde jõudnuna tellis uhke nimega kokteili. Jaap, kelle vanemad olid Belgia väliseestlased ja kes ise töötab füsioterapeudina, oli sattunud esimest korda Eestisse ning otsustas oma vanavanemate sünnilinnas meeldiva õhtupooliku veeta ning oma eesti keelt praktiseerida. Vabameelse ja pealehakkaja suhtlejana ei olnud tal raske eristuda teistest klubi meestest ning kui klubi uksi sulgema hakati, siis lahkus ta koos nägusa daamiga ja suundus hotelli poole.

Läbi aastate on minuni jõudnud uskumatud lood rollimängudest ning enese esitlemisi kellegi teisena. Ei ole vaja omale võltsprofiile internetis teha ega pilte tuunida, sest reaalne elu pakub palju põnevamaid võimalusi kui ainult pealehakkamist leidub. Mis võiks olla selle tegevuse peamine eesmärk - loomulikult uute naistuttavate leidmine!

Üks guru nõustus hiljuti oma kogemusi sellel teemal jagama, rääkis oma edulugudest ja sellest kuidas oma strateegiat üles ehitada. Tuleb mõelda sihtgrupi vajadustele, luua usutav profiil "unistuste kaaslasest" jäädes reaalsuse piiridesse, õppida ära mõned faktid ja julgelt peale lennata! Jaapi profiil ühendas endas välismaist eksootilisust ning edu hõngu, kuid tema eesti päritolu tekitas turvatunnet - eesti mees kes käitub nagu välismaa džentelmen võib tunduda Eesti ööklubi naiskülastajatele unistuste paketina. Oluline on hoida kindlat joont, näida siirana ning mitte lasta oma profiilil murendada. Ja olla püsiv - isegi Jaap ei olevat suutnud oma esimesele ohvrile muljet avaldada ning tema väliseesti hävituslendurist ja tuulegeneraatori insenerist kamraadid jäid üldse kuivale.

Aga tänapäeva naised ei ole abitud ega passiivsed ja mõned neist asuvad ka ise rünnakule kasutades ära hoopis noormehi. Üks kaua välismaal elanud tuttav tüdruk on õppinud inglise keelt perfektselt rääkima ning pöördub pidutsemiskohas aeg-ajalt mõne ohvri poole mõne abitult naiivse küsimusega mida ainult turist oskaks küsida. Tüdruku välimusele lisandub noormehe silmis kohe eksootilisuse maik ning mõni aktiivsem mõtleb kohe patustamise plusside peale inglannaga - homme on ta ju ära läinud ja mingeid kohutusi/jälge järele ei jää? Hea lugu ka mida sõpradele rääkida. Olles "mitte-eestlasena" sattunud eestlaste seltskonda saab ta aga aimu millise mehega tegelikult tegemist on - näiteks kui noormees uhkustab tüdruku kuuldes sõpradele eesti keeles samal ajal, et läheb välismaa naisega nagistama. Eriti hea on siis pilli lõhkiajamiseks veel rumalat mängita ja küsida: "Why are you laughing, guys? What are you talking about?"

Nii et kui mõnele naisele tundub, et temaga klubis rääkima tulnud inimese profiil tundub kuidagi liiga täiuslik siis võib olla tegemist Jaap'i reinkarnatsiooniga ja loodan, et ta onvalmistanud ette mõned keerulised erialased küsimused füsioteraapia teemadel. Ja soovitus meestele - jää alati džentelmeniks ükskõik kui suur kiusatus ennast üles upitada on...

No comments: