Jan 2, 2011

Euro / KKK 2011

NY Times kirjutab: "Guess what? The funniest thing happened in Europe on Thursday. A new country joined (yes, joined) the euro zone."

Uus aasta algas pisikese uhkustundega hinges - Euro kasutuselevõtuga on Eestil olemas põhimõtteliselt kõik sümbolid mis meid Euroopaga ühendavad ning seega ka Venemaa haardest eemale viivad. Aastavahetusel soovisin leida diskussioonivõimaluse mõne vene turistiga, kuid ebaõnnestunult - esimese seltskonnaga kiskus jutt kohe naiste peale ning teine härrasmees esitas möödujatele venekeelseid viktoriiniküsimusi "kas teate kumb on Venemaa president - Putin või Medvedev?" ja ise rääkida ei soovinud.

Nüüd peame ainult elukvaliteedi osas järgi jõudma, majanduse üles upitama ja pudrumäed paistavad!


* * *


KKK 2010. Naljakas, kuivõrd palju samasuguseid küsimusi võidakse üksteisest sõltumatult küsida - tundub, et oleme kõik ikka niivõrd sarnase mõtlemisloogikaga. Kahele esimesele küsimusele suudan vastuse loodetavasti õige pea anda; kolmas tundub olevat hobina mis jääb.
Selle aasta kalapüügistatistika siis järgmine (arvestatud ka tagasilastud loomad):
34 haugi, 29 ahvenat, 27 ogalikku, 20 kiiska, 18 särge, 12 roosärge, 9 säinast, 6 jõeforelli, 4 viidikat, 2 turba, 1 turb, tippviidikas ja siig. Kokku 174 kala.

No comments: