Jul 3, 2008

Suvi!

Eesti suvi oma hiilguses: Anu Saagimi väike mööda(pihta?)panek pesuvalikuga (zero) eilsel tuulisel päeval Õllesummeri tordi lõhkilõikamisel. Väidetavalt oli Reporteri otseülekanne. Kuulsused võiks hakata aluspesu peale reklaami müüa; efekt on parem kui kogu Viru sein täis osta! Intiimsemate toodete müüjatele kullaauk. Ja teatud liikumise meessoost esindajatele suur, roheline ja rasvane "K" parema kanni peale! Tsekka mu kanni!


Ahjaa, käisime mõned nädalad tagasi ka koos Pütaga Türil koolidevahelisel grillimisvõistlusel – kui kõik ametikoolid tulid oma supergrillide ja telkidega, siis meie ostsime poest ühekordse grilli ning erinevaid õllesorte. Ma ei tea kuidas meil õiges võistlusvoorus läks, kuid fantaasiavoorus tegime kohtunikele hoopis ise võistluse – nad pidid kokku viima marinaadi ja õllemargi. Üks kohtunik pani muide 100% kõik täkkesse. Tõeline degustaator! 


Koos ühe reklaamiagentuuriga toimus mõni päev tagasi jalgpallilahing – võitsime ülekaalukalt, isegi üks tüdruk lõi värava. Kui naermisest saab tekkida sisemine verejooks siis olin sellele üsna lähedal kui üks teine naissoost kolleeg publiku üliaktiivsel kaasaelamisel läbi ime väravavahiga silm-silma vastu sattus ja 5 meetri palli üle värava lõi! Naised on tublid!


Korteriga läheb veel veidi aega – võtsin vana tumeda puust nõukaaegse mööbli, lasin musta värvi maha ning värvisin üle laki ja valge värvi seguga. Mustad metallosad lasin üle hõbedavärviga. Nagu uuestisünd! 


Remondi eest tasumisviiside leidmine võtab lõviosa jõust. Üks suur ämber muuhulgas läbimõtlematust tegemisest, veast õppimine ja selle kompenseerimine. That’s life! Uskumatult hea tunne midagi enda elamise jaoks ära teha. Jess! Samas tuleb tunnistada et ei ole jõudu ega erilist isu pidudel tõmmata; siin üks sõber pakkus, et ma olen hakanud ülikiirelt vananema. 


Mõtlesime tassi tee taga koos veel tunnustamata filmigeeniuse Toomas S.-a välja ühe mooduse oma loovuse väljendamiseks. Nüüd tuleb mõelda välja viis kuidas see ühiskonnale talutavaks teha. 


Mis on suvi? Ilmad on veidi soojemad ja käid ringi paljamalt, sõidad autoga mööda Eestit töö või puhkuse eesmärgil ringi, tegeled veidi üritustega, remont-remont ning mõnikord lubad endale muru peal ühe-kaks õlut mis muidu lähevad käes kiiresti soojaks. Vabadusetunne, mida ülejäänud aasta pikisilmi ootasid ning mis peaks nüüd käes olema.

No comments: