Oct 8, 2011

Tore nädal

Mulle meeldivad ülimalt impulsiivsed üleskutsed midagi teha. Nii et kui peale 11-tunniste tööpäevadega töönädalat ja töist laupäeva (mis kulmineerub homse tegevusega) TLÜ-aegne sõbranna Elina kell 23:00 helistas ning oma emale sünnipäevalaulu laulma kutsus, siis olin pikemalt mõtlemata nõus. Meeldiva üllatusena märkasin, et autos olid ka filmi-inimesed Toomas Sääs ja Liis Lepik ning Püta, kes oli tulnud Viljandist lõõtsalaagrist ning sellest endiselt korralikus konditsioonis. Tungisime šampuse, tordi ja lõõtsahelide saatel Elina ema magamistuppa ning lükkasime ta Õismäe korteris peo käima. Püta läks väga hoogu ning jagas teadmisi saunade, tuumafüüsika, rattaraami ehitamise, tantraseksi, inseneri sertifikaatide, seenelkäigu ning Milvide (MILF eestipäraselt) võrgutamise valdkonnas. Üritasin Iphonega teksti salvestada, kuid mingi hetk avasin ka ise oma teadmisi delikaatses vallas nii et kustutasin lindistuse igaks-juhuks ära.

Abistasin veidi ka Jesset Martini-mehe valimisel - tundub, et tüüp sai sisse! Märkasin erakordselt palju heas vormis olevat lõunamaiseid kandidaate, kellel oli ainult üks hääl (tõenäoliselt nende endi oma). Nii et ainult heast tootest ei piisa, hoopis turundus peab olema tasemel!

Ja Kätu on ka tubli - juuksemasinatele tegi ta blogi ning esitleb neid Ilumessil. Tegime koos pressiteate, mille tulemusena saime ERR'i, Vikerraadiosse ning Kukusse. Kätu kutsub masinaid kaunitarideks ja graatsiateks, mina leidsin neile sobivama nime - fuuriad (üks näeb välja nagu Predaatori tulnuka pea) ning kolakad (arvake ära, kes neid homme messikeskusest autosse ning Jahus 5. korrusele tassima peab).

Ning Valgejõest tuli üks haug.

No comments: