Sep 29, 2007

PEDAs on üks teaduskond...

Tallina Ülikoolis, endises PEDAs on üks teaduskond, kuskohast tulevad kõige tugevamad, vapramad ja nutikamad mehed ja naised, kogu üliõpilaskonnast. Siin kehtib 80:20 reegel: 80% probleeme tekitab see 20% kooli elanikkonnast. Ühesõnaga koorekiht.

Mul on suur au omada paari sõpra sellest teaduskonnast: Eerik, Beppo, Siskad, Pets jpt. Üsna paljud arvavad millegipärast, et ka mina olen seal õppinud. Tulevikus kavatsen panna kokku pisikese teose "PEDA Kroonika 2000-..." mille koostamisel tugineksin nii enda kui ka ühe kehakultuurlase märkmetele sellest ajast. Viimane on muidugi kordades mahukam ja värvikam.

Igaljuhul oli ühel sellisel härral, Eerik von Überšplingeril ning tema nooremal vennal Sven von Überkringelil, sünnipäev. Sünnipäevakinkide järgi pidi ta aga ise minema, selleks olid talle koostatud värsiread. Mahl oli pandud maja katusele kus kasvas muru, viin mingi auto järelkärru ning põhikink, suusad, oli pandud maja ees asuvasse välibasseini. Egiptuse riietes sünnipäevalapsel ei olnud midagi septembrikuise supluse vastu.

Koos ühe härraga, kes ütles, et mõrvab väikesed tüdrukuid ja tätoveerib nende nimed oma kehale, otsustasime juua kanget alkoholi otse pudelist. Mäletan, et kui tahtsin magama minna, siis juhatati mind kuskile pimedasse tuppa. Enne oli peole saabunud 4 pisikest plikat - naljakas oli see, et kui mingi 6 ajal hakkas rahvas ära vajuma; said nemad hoopis oma energiasüsti ning hüppasid-karglesid tantsulaval nagu batuudil. Samal ajal kui kõik normaalsed inimesed jorisesid elu mõttest, magasid või vaidlesid eksistentsiaalsetel teemadel. Igaljuhul äratas mind unest ühe sellise daami kiljumine. Järgmine mida mäletan oli see, et ukse peal olid needsamad neli väga mossis plikat plikat, osa peoseltskonnast koos fotograafiga. Üks neist tõmbas mul teki ühe liigutusega pealt ära ning kaamera klõpsumise saatel valati mind üle sõimuvalanguga (nnnnõmeee kutt ää). Õnneks olin trussarid jalga unustanud ja tuli välja, et olin seal ikka üksi. Mõnedel teistel nii hästi läinud ei ole:
http://www.hullumaja.com/?pg=main&i=18614

Ülejäänud pidu magasin mingi pingi peal peo kõige läbikäidavamas kohas.

No comments: