Jan 31, 2010

Füüreri sünnipäeva tähistamine

Pankurite, näitlejate ja SW-e ühispidu tähistas uue pea(peo)korteri sündi. Ühe tagasihoidlikult möbleeritud ja avara Pärnu mnt korteri võtsid enda omandusse korrakaitsjate vanad tuttavad Luha-tänava-Massa ja Luha-tänava-Artuuro ning korraldasid vägeva sünnipäeva-soolaleivapeo (nimekirja järgi käis sealt sel õhtul läbi 75 inimest). Massale kinkisin vanade aegade mälestuseks Tartu Tudengite Kevadpäevade ajal kasutamiseks erkkollase kombenisiooni, kuhu selja peale plaanisin kirjutada tema pärisnime, töökoha ning vanuse. Tööandja on kindlasti tänulik reklaami edastamise eest - äkki hakatakse teda koguni oma kampaaniates reklaampinnana ära kasutama?

Lapäeval hakkas telefoni piiksuma meeldetuletus: "Füüreri sünnipäev." Tähistati seda Kohilas ühes väikeses puumajas. Külalised seisid pikas järjekorras ning asetasid kingitused alandlikult kummardades ja naeratades Füüreri jalge ette. Füürer vaatas kingitusi ja piidles külalisi paranoiliselt uuriva pilguga; tema pisemgi reaktsioon kutsus esile suure elevuspuhangu. Kui audients oli lõppenud võttis ta kaasa need kingid mis talle meeldisid, liikus auväärselt oma kabinetti ning austas aeg-ajalt kohalviibijaid enda lühiajalise näitamisega. Mul lubas ta armuliselt mängida 15 minutit Playstationi pealt Call of Duty 2 (ei tähenda tõlkes "Tuttide kutset"), peale seda saabus Napoleon koos Päikesekuninga ja Savietsiga ning jonnisid kuni "Shrek 3" tagasi pandi.


Selline silt kalkide Pärnu maantee inimeste südameid ei heiduta - külla ei tuldud ning nagu tagantjärele kuulsin, politsei kutsuti.

Andam Füürerile, kaaslase mõne õhtu õmblemistulemus.

2 comments:

Massa said...

Su erkkollane kostüüm läks laupäeval afterparty käigus igatahes käiku, nii tantsu kui suitsu kombekana :). Päris head videomaterjali tekkis neist kollases kostüümis kargamistest...

margunnar said...

Suitsukombekas - päris hea :D Sobiks väga hästi ka õllekombekaks; kui tahtmine Roosasse Krantsi õlut tooma minna kuid jopet pole käepärast ;)

Aga Artuuro sünnipäevani on veel aega!