Jan 2, 2010

KKK 2010

Kaks olulist Korduma Kippuvat Küsimust on elimineeritud ning neile ei oskagi praegu midagi uut asemele panna - nad kehtisid lihtsalt niivõrd kaua. TLÜ on läbi ning kuigi olen pikka aega pidanud üksitegutsemist ja sõltumatust mõnusa elu eeltingimuseks, tundub kahekesi palju lõbusam. Mõningane "avalikust elust" tagastõmbune ning nohikuperioodi maitsmine ei tundu ka üldse nii hulluna.

Kaks sõelale jäänud ja modifitseeritud küsimust kõlaksid järgmiselt:

"Millega üldse praegu tegeled?"
"Mida psühholoogi ja tooterandaja haridusega peale hakkad?"


* * *


Kuid oli ka kolmas muutus, mis on väärt märkimist: lapsepõlvehobi väga jõuline ning äkiline esilekerkimine. Eelmise aasta saakide kokkuvõte numbrites annab kokku 322 kalakest (sisse arvestatud ka tagasi lastud kalad). Tõeliste fanattide saakidega võrreldes ei ole need mitte midagi kvaliteedilt ega kvantiteedilt ning see ei tohikski eesmärk omaette olla. Aga hea tunne on tegeleda millegi sellisega mis nõuab nutikust ja annab ettekäände külastada erinevaid looduskauneid paiku.

Taaselustatud hobi nr 2 on raamatulugemine: jõulupuhkuse ajal läks neid juba kahe päeva jooksul üks.

2 comments:

Anonymous said...

Kena kemmer!! See on tervitus mehelt kaugelt su minevikust. Paistab et kandis kyll vilja see kingitud lendöng ja need ajakirjad:) Ysna meeldiv näha et sellest poissist, kellel silmad särasivad kalastamisest räägides, tuligi sukkene tore ja tegev noormees! Pane kunagi paar rida kui aega leiad. lenne.tornqvist@opm.fi

margunnar said...

Tore kuulda ja suured tänud veelkord! Panin kirja teele - kui kätte ei saa kirjuta mulle margunnar@gmail.com