May 9, 2009

Legendaarne sotsiaaltöötajate pidu-filmiõhtu "Verine Litter"

Põhikoolis kippusime pinginaabriga aeg-ajalt üksteist norima:

"Margus sa oled meganohik!"
"Aga ise oled giganohik!"
"Sa oled hoopiski teranohik!"

Suuremaid arvude astmeid ei osanud ma siis välja pakkuda - siis pidi vahetama jututeemat või minema füüsiliseks. Praegu tunnen, et olen seda tiitlit täiega väärt ning vastu ei vaidlekski. Karsummi vaatasin sel aastal pealt.

Siiski osalesin üle 3 aasta PEDA/TLÜ legendaarsel sariüritusel nimega "Verine Litter." Tegu on kahe endise sotsiaaltöö tudengi Aroni ja/või Tauno sünnipäevaüritusega, kes alates 2003. aastast kaks korda aastas oma sünnipäevadel (varem iga kuu) ühes kindlas majas stiilipidusid ja filmiõhtuid korraldavad. Igaks korraks tehakse valmis üks film, mille peategelasteks ongi needsamad kaks päevakangelast kes esinevad seal erinevates rollides: nii poistebändi liikmetena (sh kuumas duššistseenis!), kui ka Mäkaiverina, Troll Riderina jm. Selle aasta film ennustajamoori poolt sünnitatud Tiina Pargist, teda jahtivast ratastoolis pendivennast ning hõbedase tuldpurskava tilliga UFOst võttis rohkem naerma kui mõni professionaalne huumorisaade.

Vanus ei takista piiride peal lollitamist ega lõbutsemist... tahtmine takistab. Aron ja Tauno on ühes kaltsukas püsikunded ning saavad sealt filmide tegemiseks isegi riideid laenuks. Loodan, et ka tulevikus!


Samal ajal kui normaalsed inimesed nautisid Tartus tudengipäevi, üritasime ebaõnnestunult Emajõest angerjaid välja meelitada.

II koht Karsummil: "Laika kosmoseprogramm" oli pea äravahetamiseni sarnane meie 2007. aasta Karsummi kavaga mis tänu pronksööle viimasel hetkel Mäkgavieri ökoraketiga asendati. Meil oli ainult plaanis panna Laika läbi raketiseina katapulteeruma.

KGB elektriline piinamisriist? Hoopis lokkide tegija 1930-t aastatest. Wilde muuseumis.

Kus äda kõige suurem, seal abi kõige lähem. "Verise Litri" tualetidekoratsioon - nuppu vajutades kostis läbilõikav sireen läbi kogu maja, aga keegi võimalikku ädalolijat kontrollima ei tulnudki.

No comments: