Sep 27, 2008

Ebatavalised IT mehed

Tüüpilise IT mehe imago oli prillidega röhitsev ja pesemata tüüp, keda koolis kiusati ent peale oma firma tegemist sai endale kõige kendamad naised. Dilberti autor Scott Adams kommenteeris seda muutust kultuuris: "Ei ole midagi seksikamat kui vormist väljas trussikute väel punaste silmadega mees, kes öösel tööd teeb, taustaks ainult nohisemine ja klaviatuuri klõbistamine ning kuvari sinine valgus tema kehal mängimas"

On ka erandeid - muide ka Tallinna Ülikoolis õpetatakse mingil määral IT-d. Oluline vahe TTÜ erialakaaslastega on see, et kui viimases peavad noormehed kursapidudel üksteisega tantsima, siis TLÜ infotehnoloogid naudivad tuhandete naiste tähelepanu! See on tekitanud nende evolutsiooniprotsessis haruldase moonutuse - nad on hakanud pöörama tähelepanu väliskeskkonnale. Näiteks huumorimeel, enese eest hoolitsemine, pidudel käimine, edu naistega enne rikkaks saamist jne.

Üks siiamaani TLÜs liikuv elav legend on Jesse.


Jesse vuristas oma motikaga kontori ette ja organiseeris mu Nissani ristimisprotsessi lõpuleviimise. Kõik kes endale samasugust masinat soovivad, minge aga julgelt lähemalolevasse Nissani büroosse ning piinake müügiesindajaid: "MIS TÄHENDAB, TEIL EI OLE MUDELIT NIMEGA MAKRA? MA NÄGIN SELLIST EILE OMA SILMAGA TÄNAVAL!!!"


TLÜ IT õppuritel on keeltemaja esimesel korrusel toas sildiga "MAKSED," oma kogunemiskoht. Meil oli ka üks kursaõde kes neil külas käis ja alati toon rõõmsama näoga välja tuli. K-115 oli vist ruumi number.

Jesse on muide hoolimata süütust välimusest väga ohtlik mees. Emad (eriti Võru lähedalt), viige oma tütred peitu, muidu ükspäev võib ta koos ühe lokkidega poisiga mootorrattaga igaveseks Tallinna ja K-115 ruumi suunas kaduda! Hurjuhh!


*          *          *

Eile oli Psühholoogiaosakonna 15 juubelipidu Klubis Hollywood. Mart organiseeris vaimuka kava ja raskekahurivägi oli kohal. Skandaale seekord ei toimunud.

Ma üritan juba mitu tundi Dr Pulver (stiilis Dr Noorman) laulu oma peast välja saada.

2 comments:

kass said...

ma üleeile hommikul vähe naersin selle makra üle :D
et otsekui oleks võinud vanduda, et seda mudeli nime seal varem ei olnud.. puhas kuld igatahes!

margunnar said...

Tänasin Kõigevägevamat, et keegi aktivist sinna ise midagi ilma loata peale ei keepinud - Junnike, Bulbul, Pabul, Orgazmomobile vm.

Jesse palus teada anda, et ruumi number on K-117. Lisaks sildile "Maksed" on uksele ilmunud ka silt "Kassa"