Oct 19, 2008

Armid teevad mehe seksikaks, sidemed mitte

Clawfingeri kontert Rock Cafes on kestnud 15 minutit. Tuju on laes. Oleme oma grupiga esiridades kui käis vihin, pauk ning mu peast hakkas verd jooksma. Keegi otsustas lava ees õlleklaasist vabaneda ja viskas selle üle õla. Õnneks tabas see just minu pead - kahel pool olid noored tüdrukud. Viskajat välja selgitada võimalik ei olnud, küll aga pakkus peokaaslane Lauri välja sadistliku mõtte karistuseks - süüdlane lava peale kinni siduda ning kogu publik saab oma klaasidega visata. Traumapunktis õmmeldi haav kokku, ostsin artidele kogu sularaha eest Milky Way sokolaadibatoone.

"Armid teevad mehe seksikaks," lugesin kusagilt ajakirjast: mida rohkem on võitluseš jälgi mehe kehal, seda isasem ja alfasem ta on. Iga armiga on seotud mingi legend mida selle omaja võimedab ning rivaalid maha teevad.

"Isagorilla Terkozi poolt kunagi tekitatud arm Tarzani näol muutus veripunaseks"

Aga enne kui haavast formuleerub arm, tuleb käia ringi sidemes peaga. Ja see ei ole seksikas, eriti veel Balti jaama kandis. No pain no gain. Välja eriti ei tiku. Olen oma aknalauad õuntest juba peaaegu lagedaks söönud, varsti võtan julguse kokku ja lähen poodi varusid täiendama.

2 comments:

Anonymous said...

Status Quo
armid näos, oouuoo, armid, armid näos!

margunnar said...

Jees,

so sexy! Nüüd, Mikk, peale selle iha teadvustamist, on sul uus kriteerium mille alusel naisi ilus/kole skaalal hinnata ;)