Oct 20, 2008

Marutaudis kass?

Vaidlesin ühe tüdrukuga hiljuti asjalikul teemal: "kumbad on paremad, kas kassid või koerad?" Tema argumentideks olid, et koer on truu, ta kaitseb oma perenaist ja kuulab sõna; kassid aga haisevad, ajavad karvu ja on isepäised. 

Naissoost töökaaslasega juhtus uskumatu lugu: teda ründas marutaudis kass. Nimelt jalutas ta oma koeraga (üpris suurt kasvu/tõugu, mulle tundus üsna hirmuäratav) Koplis tühermaal kui eemal hakkas nende poole üks kass liikuma. Mida lähemale jõudis, seda kiiremini kass jooksis kuni kohale jõudes hüppas tüdrukule hammaste ja küüntega kintsu kinni. Kolleeg oli aga Saaremaalt pärit ja andis jalaga vastu kuidas sai. Haavad olid päris õudsas, lisaks saab ta ka marutaudivastaseid süste nüüd mõnda aega.

Olukorra päästis inimese parim sõber! Kui kass oma pilgu tema poole pööras, rebis ta end perenaise käest lahti ning pani tuhatnelja punuma, kass tema sabas. 

Nagu näha ei ole koerad ainult truud kaaslased vaid ka tõelised strateegid! Juhtida röövloom enda kannul minema. Mitte nagu need ammused metsikud hunt-peletised kes kõutsi pikema jututa ribadeks oleksid kiskunud.

Elagu mugavusühiskond: eesmärki saab saavutada ka lihtsamini, ilma võitluseta ja haavadeta. Põhiasi et ainult punuda jõuaks/oskaks.

No comments: