Jul 27, 2009

Laul aritmeetikast

Ma ei ole vist elu sees nii pika perioodi jooksul nii vähe alkoholi tarbinud. Muud pahed võtavad vaikselt võimust - kohv ja igasugused maiustused.

Suvel ei oska millestki muust kirjutada kui kalapüügist - see postitus ei jää antud teemal kindlasti viimaseks. Muutunud elustiil nõuab uusi hobisid ning lisaks orienteerumisele tundub see üsna talutava viisina kuidas päevi õhtusse saata. Ning päeva lõpus saadud kribude pilte teistega jagada - tunne nagu oleks midagi asjalikku korda saatnud.

Tõstamaa lähedal ühe laiu peal kenas maamajakeses möödus järjekordne nädalavahetus vabas õhus - naised läksid kohalikesse legendaarsetesse kaltsukatesse ning mind kupatati veekogude äärde sööki tooma. Kuna merelt sain kätte vaid ühe ahvena, juhatas mossis perenaine mind Ermistu järve äärde kuskohast ilma kalata olevat suht võimatu tagasi tulla.

Ermistul sattusin ahvenasoonele - paari tunniga sain neid ühe saare lähedalt spinningu, ussi, maisi ja elussöödaga kätte 53 tk; lisaks 2 särge ja roosärge ning 5 nurgu. Kõige suurema ahvena sain teise ahvenaga - vesihunt murrab vesihunti.

"Siin järves spinnaga kala ei saa," teadis kohalik. Alamõõduline hauginolk leidis tee tagasi järve.

Leia kümme erinevust: vasakul roosärg, paremal särg!

"Peaaegu nagu ehtne..."

Nõukogude aja väärtushinnangud pioneerilaulikus - selle katsun pianiinol ASAP ära õppida!

No comments: