Oct 8, 2009

Kaljakuradid

Nii palju on öelda, kuid nii vähe on aega. Mõtted surevad enne ära kui neid jõuab kirja panna; õigemini mõtted jäävad meelde kuid nende olulisus läheb meelest.

Swedpanga K3 osalise põrumise kohta on mul enda vandenõuteooria - suurel pangal on rohkem sõpru kes vajavad raha ning mida rohkem sõpru seda vähem erapoolikumad on otsused. Sõbra ettevõte vajab raha - suuname investeeringud pigem sinna kui veidi parema tootlikkusega kohta! Lihtsamalt: kui sulle antakse ämber vett tulekahju kustutamiseks kuid enda pepu on ka parasjagu tules, siis kuhu esimese sortsu valaksid? Sisetunne ütleb, et väiksem pank saab teha sõltumatuid otsuseid.

TTÜs on palju praktikume ning loovülesandeid, tööl palju pinget ning projektides palju uusi väljakutseid- vaba aega eriti ei olegi. Seda tuleb vägisi tekitada muidu hakkab väsimus päevaplaani kontrollima.

Nädalavahetus loomulikult Vigalas ketasundadega hauge jahtimas. Kasutan selleks ülipisikest erksates toonides kummipaati (max 95 kg), mis on vist rohkem mõeldud lastele rannas hullamiseks, kuid aeglase vooluga jões ajab asja ära küll. Paat on nii pisike ja kerge, et lanti endale lähemale tõmmates saab edukalt koguni vastuvoolu triivida (Newtoni seadus: kaks keha mõjutavad teinetest arvväärtuselt võrdsete, suunalt vastupidiste samal sirgel mõjuvate jõududena) - tõeline veemaailma Makra! Vaev sai tasutud - olime Silveriga vist ainukesed kes tol päeval Kasarilt haugi said: 1 haug ketasunnaga, 4 särge ning 3 kiiska ussiga. Silver lisas sinna veel 4 suuremat särge ning suitsuahju saime isegi pooleldi täis.

Tahtsin oma superpaati ka eemalt jäädvustada kuid olin juba kaldast eemal. Viskasin telefoni Silverile, et ta minust paadiga ühe hea pildi teeks...

...kuid Silver vaatas varasemaid pilte ja sai asjast valesti aru.

Ka liiga palju kalja võib kurjasti mõjuda - siis ilmuvad välja kaljakuradid ja hakkavad tantsu lööma!

No comments: