Mar 10, 2009

Tagasi Peipsil

Eelmisest nädalast innustatuna võtsin uuesti ette retke Peipsile, Martide asemel lõi kampa onupoeg Ermo. Kell 5 oli äratus ning enne seda mängisime kella 01-i öösel Wolfenstein 3D II osa.
Saagiks seekord 55 ahvenat, 5 särge ja 3 kiiska. Rinnalihased on veidi tamiililappamisest valusad. Kokku 3,5 kg. Parkimisäri püstilöönud pensionär kommenteeris: "Eto nemnogo." Onul, kes meie üritusse alguses skeptiliselt tundus suhtuvat, hakkasid silmad särama ja lubas ka järgmine nädalavahetus jää peale minna.
Kalale.ee ja kalastusinfo.ee on asjaarmastajate hulgas ülimalt populaarsed; miks mitte teha kalameestele oma twitterit saakidega kelkimiseks? Neil on ju regulaarselt midagi raporteerida? Virtuaalsed veebipäevikud - topiks üles fotosid ning tekste: kes kus käis ja palju kala sai. Kalamehed on aga erakordselt ropu suuga ning kipuvad kiivalt parimaid püüginippe ja -kohti enda teada hoidma. Nii et selline kalatwitter oleks nagu delfi kommentaariruum; ainult ilma mingi sõnumita.
Ilm oli liiga ideaalne, et olla hea kalailm

Kiisk: "Ajan okkad turri, äkki peavad ogalikuks!"


Naistepäeva õhtuks oli tegevus olemas.

4 comments:

Anonymous said...

http://kalablogi.blogspot.com/

Vallikas on ka suur kalamees, ta tegi hiljuti miski kalapüügiblogi, aga ma ei tea selle aadressi.

Nii, et internetis on kalamehi küll, vähem kui suhtedramaatikuid, aga ega õigel kalamehel polegi aega eksponeerimisele kulutada.

Anonymous said...

http://vallikaskalal.blogspot.com/

Mart said...

Järgmine nädalavahetuse 10 kilo, ülejärgmine 25 kilo...

margunnar said...

Järgmine nädalavahetuse pudel viina, ülejärgmine kaks pudelit... nii need tõelised kalurid sünnivad!

Vallikalt hakkan häid kalakohti ja -nippe üle võtma.