Apr 16, 2009

American Mustache Institute

Kui TLÜ-s tähendas kevadine mood erinevas pikkuses miniseelikuid, siis TTÜs on kevadine hitt mulliprillide ning vuntside kandmine. Eriti tuus mees on see kellel on vuntsikarvakesi võimalikult hõredalt ning need on pikad ja heledad.

Saaks aru kui oleks lihtsalt ajamata habe või George Michael'i stiilis pügatud, aga just need neetud juuksed nina all... Lisakarvade hoidmine näol nõuab kindlasti ka erilist kosmeetikat. Alati peab olema taskus pisike kamm sassiläinud puhmakese kohendamiseks. Peegel on hädavajalik lõunapausil, kui peale burgeriampsu peab veenduma, et kapsatükke kuskile strateegilise kehaosa alla kinni ei ole jäänud.

Kui miniseelik ununeb järgmist miniseelikut nähes, siis vuntsidega tegelase nägu sööbib mällu pikemaks. Neid koguneb päeva jooksul mällu järjest rohkem ja rohkem kui mööda koolimaja ringi liikuda. Kõige naljakamad jätad meelde ning koolist rattaga koju sõites kujutad neid muiates ette mingit tobedat tegevust tegemas.

Ma ei saanudki aru, kas Ameerika Vuntsiinstituut (http://www.americanmustacheinstitute.org . kõllid põhja) on tõsine või naljaorganisatsioon. Nad võitlevad vuntsidega ameeriklaste diskrimineerimise vastu - nii et lisaks ülekaalulistele, mustanahalistele ja geidele on oma õiguste eest koondunud ka vuntsidega tegelased. Usun, et enne Boratit oli neil kõvasti lihtsam.

Samas, võib ju olla olemas naisi kelle jaoks on vastupandamatult erootiline vuntsiudemete õrn kõditus kaelal ("Sa ajasid vuntsid maha?! Seksikeeld 2 kuud!")? Maitse üle ei vaielda ning just partneri valikul on erinevatel inimestel kõige uskumatumaid kiikse millest teistele iitsatada ei julgetagi. Vastupidi - salatakse hoopis avalikult maha.

Usun millegipärast, et vuntside pikkus on võrdelises seoses huviga füüsika kui õppeaine vastu ning see oskus teeb TTÜs inimesest kaasüliõpilaste silmis jumala. Majanduskriisi ajal reaalteaduste prežtiiši tõustes teevad need vennad varsti tüdrukute hulgas puhta töö ning minusugused silemolud peavad oma MTÜ tegema.

* * *

Sain praktikale TTÜ eriala mõttes väga asjalikku kohta - kuigi ilma tasuta, tundub saadav õppetund olema koguni pealemaksmist väärt. 4. mail on esimene päev ning selleks ajaks pean kõik kooliprojektid lõpuni ette ära tegema. Juuni keskpaigani on aeg enam kui sisustatud; selleks ajaks pean mõtlema välja mida ma suvel teha tahan.

No comments: