Aug 27, 2009

Austria vollahuumor

Taastusime sobrapaevast. Yks jaapani kutt oli eriti pehme - kui opetaja palus tal yhe lihtsa lause ette lugeda, passis too tuima pilguga raamatut ja ei osanud midagi oelda. Paeva tipphetke, rahvatantsu (aegluubis aeroobika), filmimine onnestus! Kobatsemist oli aga jarjest vahem kuna tana olid ka koikidel instruktoritel filmikaamerad kaasas - ei saa ju oma rahvale habi teha. Asja voeti jarjest tosisemalt. Kaaskannataja Jurgen lasi perioodiliselt nao (ja osaliselt ka sargi) kylma veega yle, jargisin tema eeskuju. Isegi Sveitsi kutil kes paremaid ja vasakuid kasi/jalgu lootusetult segi ajas, hakkasid lopuks jalakeerutused valja tulema. Jain yleshyppamisega siiski pidevalt hiljaks, kuna kartsin pooldumist.

Keeleopetaja on armas ja energiline keskealine taiwanlanna - oskab oppimise manguks teha ning kasutab palju naljakaid abivahendeid. Kui mone silbi valesti haaldab, siis on tal varuks "punishment" - lahtise suuga krokodillipea, kus tuleb hambaid sisse suruda. Juhuslikult voib ta suu kinni laksata ning see on yllatavalt karm ehmatus. Monele aremale aasialasele hiilib ta selja tagant ligi ning torkab napuga ribide vahele ja teeb piiksuvat haalt kui too jarjekordset hammast hakkab alla suruma...

Grupp tundub suht yhtne olevat; aeg-ajalt kihistub see siiski englis-speaking and japanese-speaking (neid on meist ca 60%) kampadeks. Lemmikjaapanlasele Takitole kinkisin Eesti murumytsi - tyyp oli onnest segi ning kais sellega mooda linnatanavaid ringi. Eestit teavad jaapanlased tanu Barutole - soovitasin Takitol sumomatsi ajal autogrammi kysides see pahe panna.

Lopetuseks. Mehhatroonikadoktorant Austriast raakis valusa nalja, mis nende kodumaa kohta yhes Saksa paevalehes tehti:
"Kui palju on Austrias inimesi?"
"8 miljonit, aga kui koik keldrist valja lasta, siis 16 miljonit!"

P.S. Kaivad jutud, et Verise Litri korraldajatest, Tauno, on endale punase Nissan Micra ostnud ning vastavalt sellele ka oma elustiili muutnud. Uuele autole on vaja uut nime! Kui fantaasiast puudu jaab, siis voin laenata midagi enda Makra nimekonkursist valjajaanute hulgast.

No comments: