Aug 28, 2009

Mrs Tina Rex

Soitsime kaheks paevaks staap-hotellist valja ning liikusime magisemasse Kesk-Taiwanisse. Magede vahel oli kena Sunmoon lake, mille peal saime pogusa paadisoidu teha.

Raamatumyygi esimese suve ajal raakis yks vanamees kuidas Kentucky moodi kylge lyyakse - tuleb minna baaris naise juurde vaadata talle silma, oelda "Nice tits" ning siis poorata kylg, votta lonks olut ja hakata tyhjast-tahjast juttu ajama nagu oleks see koige normaalsem asi maailmas. Kui Sunmoon' jarvel mootorpaadi peal teiste Euroopa ja Ameerika meestega sargid paikesevotuks ara votsime, ei olnud jaapanlaste imestusel piire - fotokad kisti kohe kotist valja nii et hakkas vaga imelik. Neil vist nii ei tehta? Ameeriklane oli monda aega vist jousaalis elanud ning palvis ka jaapani noormeeste siira imetluse: "Nice body," ytles neist koige julgem.

Lounasoogi ajal tegi yks Austria naljahammas pilti vaagnal oleva kala peast ning naitas seda laudkonnale: "The monster of the Sunmoon lake!"

Paberivabrikus ekskursioonil olles saime valmistada enda kae kujuga mitmekihilisest paberist teose. Tegin enda pildi peale teise kae abil 6-a lisasorme ning keskele Lati lipu - neil pidavat ju olema 6 varvast voi sorme? Austerlased muutusid korra tosiseks - Lati lipp on ju sama mis neil, ainult et toon on tumedam. Tegin sormede otsa ka kyyned ning panin segaduse valtimiseks allkirja: "The hand of a Latvian lady."

Taiwan on yllatavalt puhas, inimesed on vaga viisakad, heatahtlikud ja tapsed. Tehnilisi vidinaid on tohutult. Mida rohkem inimesi seda rohkem peab nendega/yksteisega arvestama ja usun, et just tanu sellele ongi Aasia tiigrid just sel positsioonil nagu nad praegu on? Peab vist tombama selga sargi kirjaga "Rice is so nice," muutma oma maailmapilti ning ylalt alla vaatamise asemel hakata vaatama alt yles.

Ning lopetuseks veel oluline info Orgazmo fannidele - ameerika esindaja selgitas, et filmis figureeriva tugevalt ylekaalulise daami nimi ei olnud mitte T-Rex vaid ametlikum Mrs Tina Rex. T-Rex on teatavasti turannosauruse hyydnimi, kuid selle peavad vaatajad ise tuletama.

2 comments:

katlin said...

Too natuke kohalikku huumorisoolikat ka kaasa :))

margunnar said...

Lahen tana turule, ostan paar meetrit ;)