Aug 29, 2009

Petmiskindel turvasuudluskile

Istusin bussis meelega jaapanlaste sektsiooni keskele, et saaksin rohkem aasialastega suhelda ning mis seal salata - ka rohkem magada ning loodust nautida. Eile see onnestus, kuid tana olid korraldajad nutikamad - pakkusid koigile vaga head jaakohvi ning peale seda laks karaokelaulmiseks. Kui meil laudakse karaoket ikka lava ees ning rahvas roogib kaasa, siis Taiwanis kutsutakse seda K-TV's ning see toimub selleks eraldi ette nahtud privaatsetes kabiinides ainult enda soprade silme all. Seekord tehti erand ning bussitelekast hakati laskma karaokeprogrammi... Inglisekeelsete laulude puhul topiti mikrofon just mulle nina alla kuna olin koige lahem eurooplane ning viisakusest pidin nii monegi ballaadi yksi ette kandma. Yks asi veel - kui meil habenetakse kaine peaga koos teistega tosiselt laulda, siis aasialased teevad seda ilma habita ning armsalt pyydlikult.

Olen ysna vasinud ning ei olnud huvitatud peost mis algas 11:30 toas nr 1130. Und ei hairinud oluliselt isegi oosel yle hotelli kostvad loomalikud naerutaolised roogatused (meie tuba oli 1132) - hommikul naidati mulle poolikut toidukile pakki ning seletati, et selle eesmargiks oli: "to kiss so you don't actually touch each other" ja et yks kutt "supposed to lick everyone because he lost!" Mis siis kui kile peaks katki minema? Siis voivad kehad ikka kontaktis olla ning suudlusvahekord ei oleks enam turvaline? Voi peaks see seda tahendama, et labi kile vastassoost isikuga suudeldes oma partnerit ei peteta? Ning kui seda teevad kaks meest, ei ole nad veel homod?

Uus toode - petmiskindel turvakile suudlemiseks! Ja mote tulevastele juristidele - kui paks ja/voi labipaistmatu peaks yks kile olema, et selle labi suudeldes yks partner teist ei petaks?

No comments: