Aug 25, 2009

Bowling sucks!

Yldiselt mulle paevakokkuvotete tegemine ei meeldi, kuid kui kui iga paev midagi huvitavat juhtub, siis peaks sellest pohimottest loobuma...

Southern Taiwan University suvepaevadele on tulnud kokku noored Koreast, Indoneesiast, Jaapanist, Austriast, Ameerikast ja mina siis Eestist. Ma arvasin, et sellist hetke ei saabu kunagi, millal pikkuse jarjekorda panekul saaksin olla rivi eesotsas. Koik on suhteline ja soltub kontektsist!

Tana oli lisaks rahvusroa valmistamisele kavas hiina rahvatantsu oppimine, mille meie grupp kannaks ette loputseremoonial - selle jaoks ommeldaks meile ka spetsiaalsed kostyymid. Tants ise meenutab pigem synkroonseid aeglaseid liigutusi (jah, nagu Spice Boys, ainult et riided on seljas), taustaks on lapsehaalega lauldud Hiina muusika, kuhu on lisatud aeglaserytmiline tymakas. Instruktor on vaga pyydlik, kuid kahjuks ei oska ta inglise keelt nii et enamus aega hoiab ta katega peast kinni. Hea vaadata kuidas suured mehed yritavad hullult piinlikult tantsuliigutusi jargi teha kuid ebaonnestuvad tobedalt. Synkroonsusest ei ole juttugi. Keerasin ka ise veidi jama kokku - kui pidin ykskord 7-mehelise rea lopus kaed taga lehvimas yle saali jooksma, ei saanud ma pidama ning koperdasin esimeste seismajaamisel eelviimasele mehele otsa nii et pool rivi oleks ymber kukkunud.

Homme on kavas "Martial Arts," votan kaasa telefoni ning videovoimalusega fotoka!

Silma jai yks kirju tegelane Jaapanist - Tokita on kehaehituselt Mart K.-a sama pikk kuid 2x kohnem tegelane, ta kannab peas kootud hiigelsuurt kaabut ning seljas T-sarki kirjaga "Bowling sucks." Iglise keelt oskab ysna hasti, vastates koikidele arusaamatutele kysimustele viimase silbi kordamisega ning naljakate nagude/zestide tegemisega. Katsun homme salaja pilti/videot teha.

3 comments:

Unknown said...

Nii et Hiinas saad sa teada, mis tunne korvpalluritel ja ülipikkadel modellidel Viru keskuses ja muidu tänaval ringi hängida :)).Hea on asja juures muidugi see, et sind ei ole võimalik tänaval silmist kaotada :D

Anonymous said...

vastasin sulle esmamsp2eval, kuid sain just raporti, et minu s6num ei j6udnud kohale :(
olen m6tetes sinuga :)

kas hiina keelest on ka midagi kylge j22nud?
kallid
Liisi

margunnar said...

Moned Eesti korvpallurid voiksid siin pikkusega tsirkuses lisaraha teenida ;)

Hiina keel tuleb koos saksa ja jaapani keelega.