Aug 31, 2009

Vargad paastavad majanduskriisist / nuhtlus Louna-Koreast

Zig Ziglar vaitis oma teoses "Ziglari myygisaladused" kirglikult, et majandusliku edu tagab just aktiivne myygitegevus - inimene ostab kauba, mis paneb myygimehe kaupa hulgimyyjalt juurde tellima ning see omakorda palub tehasel antud toodet rohkem valmistada. Tundub, et tootmine on tarbimist selgelt yletamas, tootearendus ei suuda piisavalt vajalikke uusi asju valja moelda ning kuna koigil on juba koik asjad endal olemas, muutub myygimehe too jarjest raskemaks/lootusetumaks.

Siit tulebki mangu uus loov joud - varastamine ja vandaalitsemine! Kui vajalikku asja enam ei ole voi on ta katki, alles siis tekib kliendil uus reaalne vajadus. Uus auto ostetakse siis kui vana enam ei toota mitte siis kui tore myygimees uksele koputab?

Peaks palkama koik patid riigitoole, kus nad inimestelt asju varastavad ning neid kasutuskolbmatuteks teevad. Voi alandama alkoholiaktsiisi miinimumini, nii et tanavatele tekib rohkem laaberdajaid kes normaalsete linnainimeste vara lohuvad ja muid sigadusi teevad. Saab luua uusi tookohti arstidele, politseinikele, omblejatele, ehitajatele ning teistele! Igasugustel sulidel on enda koht yhiskonnas olemas - tekitada vajadust! Ning kui ratas ara varastatakse (nagu eile oosel mul Taiwanis), siis ostad ju lisaks uuele rattale ka tugevama rattaluku.

Taiwanis on koik tehnika yliodav ning tundub, et see mudel hakkab seal kanda kinnitama. Jain ilma oma hotelli rendirattast, mille lukk labi loigati - kuigi kogu pattide tegevus oli jaanud kaamerasse, ei saanud politsei midagi teha. Aga vahemalt pakuti jaoskonnas teed.

* * *
Sona "nuhtlus," on saanud endale uue tahenduse kahe Korea tydruku naol. Ma ei tea kas Louna-Koreas propageeritakse vagivalda meessoo suhtes voi on keegi lihtsalt puurist valja lastud?
Igatahes on kannatavaks pooleks koik Eurooopa (ja yks Ameerika) noormehed - hoope sadab vahetpidamatult ning aeg-ajalt osatakse lyya ikka paris valusalt. Naisi loomulikult vastu lyya ei tohi (akki Koreas on teistmoodi?) . Eriti sadistlik tegevus on siis, kui yks selja tagant ligi hiilib ja ehmatab ning teine samal ajal pilti teeb. Olen koos austerlastega nende eriline lemmik - kylmavereliste eurooplastena ei hakka me kunagi narvitsema vaid jatkame tegevust nagu ei oleks midagi juhtunud. Eile ostsid nad haamri, mille kummaski otsas on piiksuv pall ning taovad meid sellega jarelejatmatult - suudan juba piiksu tooni jargi aru saada millist Jorgeni kehaosa haamer seekord tabanud on. Samas ikkagi parem kui palja kaega - meenutab veidi massaazi.
Verbaalne ei jaa fyysilisele vagivallale alla, olen juba ara oppinud ysna mitmeid Korea rumalaid sonasid - "babu" pidi naiteks tahendama "rumal." Eile tundus mulle neist yhele otsa vaadates, et ta on jubedalt Pohja-Korea diktaatori nagu.
Ehk koik masohistid pakkigu oma kohvrid ja lennaku teadagi kuhu! Teisest kyljest tuleks edastada kaastundeavaldus koikidele normaalsetele Korea meestele.

2 comments:

katlin said...

Küll mehed on ikka mõistamtud, tegemist ei ole vägivallaga euroopa meeste suhtes, vaid mingil veidral põhjusel :)) tundute te nende jaoks füüsiliselt atraktiivsed :) ja nad püüavad teie tähelepanu kõikvõimalike vahenditega.
Oli ju ka koolis kunagi nii, et poisid kiusasid neid tüdrukuid, kes neile meeldisid :) ja tõmbasid neid näiteks patsist.
Mul on tegelikult Korea tüdrukutest suisa kahju,hoolimata nende rohketest püüdluskatsetest on euroopa noormehed, eriti üks eesti oma, äärmiselt külmaverelised :))

margunnar said...

Kes virutab see armastab - eks nad kiusavad koiki euroopa tuime lihatykke. Kohalike sonul olevat me koik niikuinii yhte nagu ;)