Oct 9, 2007

Brex ja Mr Proper

Brex........Brex.......Brex.......Brex on parem kui seks!

Ma ei mäleta enam kahjuks millises lehes oli üks rubriik mingite reklaamiauhindade nominentidest (kahjuks ei olnud seda netis ka). Oli üks selline pikem artikkel nendest kes midagi mingites kategooriates võitsid ning siis oli eraldi artikkel veel sellestsamast Brexist. See rääkis kui jõle, lame ja mõttetu on see reklaam ning kes see idioot küll selle välja mõttes. Ma ise millegipärast ei usu, et reklaami autor, keegi Jüri Kivit, arvab tõsiselt, et leivakuivikud naisest tõesti paremad on. Äkki on tegemist strateegilise sammuga - pakkuda midagi nii primitiivset ja äraleierdatud (insipiratsioon tuli tõenäoliselt Smilersite "jalgpall on parem kui seks" laulust), et see paratamatult teistest erineb! Oleksin tahtnud ise selle reklaami loomise juures olla - millised naerukrambid võisid sellel loovmeeskonnal olla. Ja veel rohkem ajavad mind naerma inimesed, kes usaldavad enda esmaseid reaktsioone ning kohe pröökama hakkavad. See on ju reklaam - klient maksab selle eest summa, et see üles pandakse ja ta võib seal kõike väita; adekvaatsusest on asi väga kaugel. Ja selliste asjade peale närviminek näitab, et kommenteerijal endal on midagi elust puudu (sex) ja midagi selle asemel (leivakrõpsud). www.brex.ee - mäng tekitas ka päris palju poleemikat.

Praegu ei suuda ma meenutada sellest eelmisest artiklist ühtegi nominenti, ent Brexi laul kummitab ikka... Mingis artiklis oli kirjutatud, et parimad reklaamid on need, mida inimesed kaua aega kaasa laulavad. Ja 5500 .- eest saada kajastus ka eesti suurimates päevalehtedes! Sest lõppude lõpuks laideti vaid reklaami, aga leivakeste maitse kohta ei ole keegi midagi kobisenud.

Kui keegi leiab mingi pikema remixi sellest, siis palun andke mullegi teada. Teeks ise kui oskaks, tahaks miksida seda "Dallase" tunnusmeloodia ja mingi vägeva tümpsuga. Või kui kellelgi oleks see originaal mp3-a. Ei tea kas see lause patenteeritud on?


See selleks.
Ilma alkoholita juba nädal ja reedel ootab ees Saku sünnipäev. Kuidagi palju energiat on tekkinud. Kõnetundide progress tuleb visalt-lugeda oskon normaalselt, aga ennast unustades tulevad kohe vead. Olen lindistanud oma igapäevaseid hääleharjutusi; varsti näeb kas on paremaks või hullemaks läinud!
Normaalsel inimesel on soliidne lühike soeng ja ta käib normaalselt riides. Valvelauatsikk ütles, et kui varem nägin välja nagu mingi hipi (käisin lühikeste pükste ja rattaga tööl, juuksed olid pikad ja sassis) siis nüüd selline...tõsine (triiksärgid, ülikonnad, soliidne soeng särgid-värgid). Viisin täide pikaajalise mõtte end kiilakaks ajada - aitab eputamisest. Kui Silver masinga möllas jälgisin mahakukkuvaid salke, hieroglüüfe ühe rätiku peal, nurgas vedelevat tühja pilsneri pudelit ning mr Properi julgustavat pilku.

No comments: