Oct 7, 2007

Isadus, karsklus, homobaaride efekt ja SW

Otsustasin et tingituna keerulisest ajaressursside olukorrast ma aasta lõpuni alkoholi ei tarbi! Ja järgnevad kaks juhtumit kinnitasid mu arvamust.

Eerik, seesama kehakultuurlane, kellel just sünnipäev oli, saab isaks! Kunagisi üks suurimaid peoloomi kellega on kirjeldamatult palju kildu saanud... Oli juba 5 kuu, ent vend otsustas seda meile veidi hiljem teatada - ta kutsus sõpru ükshaaval enda ja tüdruku poole külla, kus teatas igaühele jutu käigus nagu muuseas suurest sündmusest. Mina olin igal juhul täiesti šokeeritud! See sündmus teeb tema maailma hoopis uueks. Uus inimene sünnib kahe teise inimese segust. Ja seesama uus inimene muudab maailma kas rohkem või vähem! Veidi psühholoogiat õppinuna tean, et suurim mõjutus inimesele tulebki lapsepõlvest! Nüüd mõistan, miks lapse saamine ja kasvatamine on tegelikult kõige vastutusrikkam asi, mida sa eales teed!

Ühel kunstnikuhingega sõbral juhtus väike õnnetus - tal õnnestus ühes lillade laternatega baaris end veidi liiga napsuseks juua. Läksin teda kell 3 öösel päästma! Kui ta mulle ukse peal vastu tuli, siis kukkus trepil väga õnnetult, nii et verd ikka tuli näost. Tahtsin härrat peldikusse lohistada kui baaridaam kisa tõstis, et kaks meest peldikusse minna ei tohi! Sain aru et siin seda asja ikka juhtub. Õnneks rahunes ta õige pea maha ja kuuldes, et mul on pikem kainusperiood, tegi isegi alkoholivaba joogi baari arvelt. Mäletan kui kuu aega tagasi Angeli kohvikus tualetis käisin ja selja tagant naisehäält kuulsin: "Ma tean seda kutti, ta käis minuga samas koolis nooremas klassis! Issand, too on ka homo!" Sellise jutu peale ei saanudki ma teha muud kui kamraadi õrnalt pepule patsutada. Aloha mutid, järgmine Reaali päev on teil üks klatšiteema rohkem!

Sõbra vedasin suurte raskustega enda poole - tundsin end tõelise samariitlasena!

See homobaaride teema on üldse ülipopp - kui mingi baar tahaks enda mainet tõsta siis reklaamigu end kui samasooihalejate eliitbaari ja kassa on garanteeritud. Alustades Nightmanist, kus lõpuks enam mehi sisse ei lastud, kuna need käisid seal geisid norimas; lõpetades Angeli, Noku (no see enam-vähem). Võiks teha äriplaani, kus panna baari nimeks ülikõlavad KINKY PERVERT või CLUB ORGAZM või BI-HAVE! Ja sisse saab ainult maski kandes ja nappides nahkriietes!!! Vean kihla, et sellel oleks lööki! Meenub kuidas ristiti lavaka rebaseid - seoti silmad kinni ja pandi baleriinikostüümides Angeli klubi lavale. Sidemed võeti samal ajal ära kui muusika algas... Peo nimeks oli get fucked ning turvadel oli lava ees päris karm tööpäev.

SW rahvas on pea täies koosseisus tagasi: Eerik, Rattus, Erki jt. Käisin ühel sünnipäeval selle suve linnukeste "war story'sid" kuulmas. Sünnipäevalaps, keda saab varsti ühes ajakirjas väga erootilise teemaga seotult nähe, oli TOP loo autor. Ühte callbacki tehes koputas ta asjatult uksele, kuni pereisa hüüdis teda kuurist "Come here, boy!" Seal oli siis treileri peremees, u 70 aastane habemega kutt; istus ihualasti, tõmbas kanepit ja viipas kutsuvalt...
Üks teine vend rääkis kunagi kuidas ta sattus klaasist ukse peal vastamisi paksu perenaisega, kes kõrvaklapid peas eevakostüümis toas balletti tantsis. Raamatutest ta huvitatud ei olnud.

Kes teeb, sellel juhtub!

1 comment:

Liisi said...

Lahe blogi sinul :)