Nov 4, 2007

Dubaisse elama?

Otsustasin teha rahuliku nädalavahetuse ja tõesti puhata. Reede vastu laupäeva magasin 00:00-t kuni 15i päeval ning laupäeval 01:00-t kuni 13i ehk vastavalt 15 ja 12 tundi järjest. Tundub, et väikest puhkusehetke oli vahelduseks rabelemisele väga vajalik. Isegi alkoholist vabastus ei ole siiamaani unetust ära kompenseerida suutnud. Soovin, et piisavaks uneajaks oleks 2 tundi; siis oleks rohkem aega et huvitavaid asju teha.

Järgmine nädal tuleb TTÜ-s taas kontrolltöö, laborite kaitsmine ja TLÜ-s väike seminar. Tööl algab uus huvitav periood - rohkem vastutust. Väike hirm käib asja juurde kuid see aitab säilitada teravust! Head on a ball game!

Tänu aja mahavõtmisele sai meie perekond sai kokku. Seda küll virtuaalsel teel - õde tuli Skype (Liisi elab muidu Egiptuses) ja pere Eesti sektsioon oli teisel pool toru. Ema oli õnnest täiesti vintis. Liisil on väga hästi läinud - ta töötab France Telecom'is ning sai esitleda oma osakonda kompanii kõrgele ametnikule. Kuulsin läbi toru kuidas ta emaga rääkis kuidas Dubais on nii, et valge inimene teeb tööd ja kohalikud lebotavad, mitte vastupidi. Nafta teeb rikkaks. Üks Eesti tsikk on seal tööl ja saab 60'000 krooni palka. Ja mitte mingi tantsijana või kuramus teab kellena vaid PR-spetsina. Mind pani küll mõtlema.

Isa pärast on hea meel - ta valiti Saue Lions presidendiks ning organiseerib usinalt selle alt usinalt mitmesuguseid üritusi. Igasuguste leiutiste kallal nokitseb ka - sinna olen saanud lisada ka midagi enda tagasihoidlikust ajupotensiaalist. Sellest aga hiljem.

Tantsud tähtedega hakkab ja Dag Hartelius saab kohe paar soosivat kõnet.

No comments: