Nov 18, 2007

Orgazmo!

Saviets kutsub alkoholi katkuks ja selle müügiõiguste eest võitlejaid alkoparuniteks. Üks ajakiri avaldas hiljuti pildi kuidas ta hoidis käes šampanjaklaasi ja poseeris koos abikaasaga, alla oli pandud üks tema avaldatud märkus alkoholi kohta. Tänase SW banketipeoga tuli nimelt meelde oma viimane viinakokteil Tartus ja sellele krahhile mis enne toimus. Üksikud pildid Püssirohukeldris laval baaridaamide käest alkoholi kurku tõmmates, sületants kellegagi, tänaval koperdamine, kasiinos sularaha mahamängimine, üritad mingitelt naistelt midagi küsida, kuskil sõbra akna all käimine, Statoili hot-dog... Lõpuks oli telefon tühi ning ei teadnudki mis saab, kõik olid kadunud. Õnneks päästis mind Statolilst leitud kallis Krambambuse-kaaslane punapäine Egle, kes oma telefoni laenas. Nii pääsesin lõpuks taas Erki, Rattuse ja Artuuro manu. Üheskoos läksime siis ühe Erki FY juurde, kes pakkus viinakokteili. Mul on meeles kuidas see maitses, kujutasin ette kuidas see voolas mu organismi ning milline mõistetamatus mind valdas. Komast tegi punkti Mardi kangelastegu, millest rääkisim varem. Sealt tuli otsus aasta lõpuni kaine olla, enne tuleb loomulikult oma äraotsustatud asjadele sõprade nõusolek saada:
http://www.youtube.com/watch?v=rY-UmFuSqX8
Eeldan, et olen mõnede oma sõprade hulgas katseisik - revolutsiooniline teooria, kas üks Eesti noor inimene on võimeline olema mingi aeg ilma alkoholita ning seejuures olla normaalse sotsiaalse staatusega ja suutma käia pidudel? Tean, et Lauri üritas seda sellel nädalavahetusel teha. Ole tugev!

Minu kainusperiood on kestnud poolteist kuud, pea sama kaua olen olnud ka nohikusoengu ning riietega. Uueks aastaks on plaanis minna Erki ja Artuuroga Vipassana vaikimislaagrisse - 2 nädalat mitte sõnagi ja vaid venitusharjutusi. See võib olla huvitav, seal käinud Southwesterni sõbrad (Hiiekas, Rattus, Erki jt vanemad, nyt ka Roman) räägivad et see on raskem kui raamatumüük. No eks me vaatame veel seda.

Isa on võtnud mingi 6 kilo kuu ajaga alla, tehes iga hommik 5-e Tiibeti munkade harjutust, igaüht mingi 10 tükki. Ütles, et mõjub maagiliselt enesetundele. Proovisin ise ka - tegin 3 õhtut. Kunagise sportlasena hakkasin kohe alguses täiega lahmima ja tegin alati täis maksimum soovitava arvu - 21 korda iga harjutust. Ei uskunud sellesse eriti kuni kolmas päev hakkasin tööle minema. Ma ei ole eriti paks poiss nii et püksirihm oli eelviimase vindi peal. Tol hetkel soovisin, et ei oleksin seda pildistanud - sellel hommikul pidin tegema juurde veel ühe augu. Kes tahab, võtku ühendust - teen talle nendest koopia. Või koguni - eratund...

Reedel oli 3 pidu (1 kokteiliõhtu ja sünnipäeva), alustasin kokteilidega vastuvõtust mis toimus Radisson SAS viimasel korrusel. Üks sünnipäev toimus UpUp-s ja teine hotellis G9 (sellega on üks teine väga hull lugu seotud, kuid taas - noored poliitikud ja suu kinni), tõsi, viimaselt hüppasime Mardiga ainult hetkeks läbi. Mootor ei läinud käima ning jõudsin juba kell 1 koju, kuid enne kojuminekut käisin veel korra SAS-t läbi. Sealt oli näha mõlemad sünnipäevakohad ja taipasin nüüd kui väike see Tallinn tegelikult on - tunnen pea kõiki baare ja klubisin, ning tõen on kusagil ka mingi tuttav või veel parem, keegi, keda kellegi kaudu tunned. Refereerides ühte palverännakul kohatud San Paolo elanikku (seal on koos äärelinnadega ligi 30 miljonit elanikku) "You have on one and a half million people in Estonia? And a 300'000 in capital? You guys are like family - everybody knows everybody!"

SW banketi afterparty oli sama vägevad kui eelmistel aastatel. Läti vend Aivis, lähenes ühele tüdrukule seljatagant ning alustas õrnalt tema kannikate masseerimist - päris originaalne. Edukalt, muide. Seda saab vist ainult SW-s harjutada. Julge hundi ring on rasvane! Paar aastat tagasi ööbisid mu pool väga vallatud lätlased, kes palusid end kutsuda Guntis girls, Aivis vääriks Guntis Man hüüdnime, koos vastava supermehe kostüümi ja G-tähega oma rinnal. Ta võiks olla kolmas partner Orgazmole ja Choda-boyle!

http://www.youtube.com/watch?v=EX-XrD3qGtM&feature=related
ja prantsuse keeles:
http://www.youtube.com/watch?v=6MsC9XBGFQo - Roquette Quequette!!!!

1 comment:

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!